“Experts met kennis van zaken”

Sinds 2010 woont de familie Geurts-Tack in hun passiefhuis in Limburg. Hij is professor aan de KU Leuven.

Waarom heb je de beslissing genomen om zonnepanelen te installeren?

“Wij willen zo klimaatneutraal mogelijk leven en daarom bouwden we in 2009-2010 een passiefhuis. Zonnepanelen plaatsen hoefde niet echt om de norm te halen maar wij wilden een stap verder gaan en plaatsten er toch.”

Waarom stelde je vertrouwen in Solar Protect?

“Natuurlijk startte ik mijn zoektocht naar installateurs zonnepanelen op het internet en bekeek recensies. Via mijn netwerk op het werk kwam ik terecht bij een student wiens vader werkte voor Solar Protect”

Hoe is alles in zijn werk gegaan?  

“De expert van Solar Protect kwam langs en gaf een zeer goede uitleg, hij kon op al onze vragen antwoorden. Zelf ben ik ingenieur van opleiding dus kende ik er al iets van. Door de duidelijke, eerlijke uitleg won de expert ons vertrouwen.”

Hoe ervaar je de zonnepanelen na de installatie?

“Ik ben er tevreden van, alles werkt goed. Ik heb een app op mijn smartphone waar ik kan zien hoeveel mijn installatie opbrengt, dat is altijd leuk om te weten.”

Zou je ons aanbevelen en waarom?

“Ja! Ik heb jullie ook al aanbevolen omdat ik vind dat ik een deskundige uitleg kreeg en de expert ook eerlijk is ten opzichte van zijn product. Hij vergelijkt de sterktes en de zwaktes van zijn product maar ook van de concurrentie, kortom hij is eerlijk en dat vind ik belangrijk.”

Graag maken we van jou onze tevreden klant.

Duizenden tevreden klanten uit Limburg gingen je al voor.

tevreden klanten solar protect