Een stevige basis

Kies je voor Solar Protect? Dan kies je voor een betrouwbare, nationale speler die de Belgische zonnepanelenmarkt domineert.

We zijn een gestructureerde, Belgische onderneming met hooggewaardeerde zonnepanelen. Solar Protect maakt deel uit van “Group Protect”, een bedrijvengroep met steeds dezelfde oprichters: Aqua Protect, Iso Protect en Mos Protect. Group Protect is sinds 2003 actief en kan dus aanzien worden als de expert in deze sectoren.

Je kan dus vertrouwen op een financieel stabiele onderneming met jarenlange ervaring. 

Solar Protect - over ons

Onze missie

Solar Protect is een dienstverlenende organisatie die gespecialiseerd is in rendabele zonne-energie. We wensen jouw partner te zijn voor stroomproductie op lange termijn.

Ons professioneel team zorgt voor een gepersonaliseerde analyse zodat je steeds de beste combinatie van zonnepaneel, omvormer en dimensionering gepresenteerd krijgt. Wij staan voor een correcte dienstverlening waarbij snelle plaatsing steeds gegarandeerd is.

Als groeiende onderneming bieden wij ons team van ijverige werknemers een stabiele en goed georganiseerde omgeving waarbij ondersteuning gekoppeld wordt aan stimulerende appreciatie, verloning en opleidingen. 

Onze missie Solar Protect

Onze waarden

Solar Protect Team

Bij Solar Protect is de stevige bedrijfscultuur het fundament van onze groeiende onderneming. Wij bieden ons team van ijverige medewerkers een goed georganiseerde omgeving waarbij ondersteuning gekoppeld wordt aan stimulerende appreciatie, verloning en opleidingen.

Onze medewerkers krijgen alle kansen om hun sterktes uit te spelen en hun zwaktes aan te scherpen, zodat ze zich ten volle kunnen ontplooien.

Bij Solar Protect respecteren we ieders competenties ongeacht geslacht, leeftijd, afkomst, handicap of seksuele oriëntatie.

Wil je graag deel uitmaken van onze groep ijverige medewerkers? Aarzel dan niet om spontaan te solliciteren!

Ons team Solar Protect

Waarom kiezen voor Solar Protect

  • Onmiskenbare expertise met zo’n 5000 werven per jaar
  • Hoogste tevredenheidsscores: een tevreden klant, daar gaan we voor
  • Nationaal actief met vestigingen ook bij jou in de buurt: Moorsele, Gent, Mechelen, Genk, Doornik, Brussel en Luik
  • Kwalitatieve installaties met maximale fabrieks-en installatiegarantie
  • Officieel erkend door toonaangevende instanties
  • Interventie binnen de 72 uur bij een niet conforme werking van de installatie
Waarom kiezen voor Solar Protect

Zij zijn al tevreden

Geef jij ons ook vertrouwen?

Vraag vrijblijvend voorstel aan
tevreden klanten solar protect
  1. home
  2. over-ons