Een stevige basis

Kies je voor Solar Protect? Dan kies je voor een betrouwbare, nationale speler die de Belgische zonnepanelenmarkt domineert.

We zijn een gestructureerde, Belgische onderneming met hooggewaardeerde zonnepanelen. Solar Protect maakt deel uit van “Group Protect”, een bedrijvengroep met steeds dezelfde oprichters: Aqua Protect, Iso ProtectMos Protect en Energy Protect. Group Protect is sinds 2003 actief en kan dus aanzien worden als de expert in deze sectoren.

Je kan dus vertrouwen op een financieel stabiele onderneming met jarenlange ervaring. 

Solar Protect - over ons

Onze missie

Solar Protect is een dienstverlenende organisatie die gespecialiseerd is in rendabele zonne-energie. We wensen jouw partner te zijn voor stroomproductie op lange termijn.

Ons professioneel team zorgt voor een gepersonaliseerde analyse zodat je steeds de beste combinatie van zonnepaneel, omvormer en dimensionering gepresenteerd krijgt. Wij staan voor een correcte dienstverlening waarbij snelle plaatsing steeds gegarandeerd is.

Als groeiende onderneming bieden wij ons team van ijverige werknemers een stabiele en goed georganiseerde omgeving waarbij ondersteuning gekoppeld wordt aan stimulerende appreciatie, verloning en opleidingen. 

Onze missie Solar Protect

Onze waarden

Als erkend installateur van fotovoltaïsche panelen in België en met meer dan 15 jaar ervaring op de teller, kunnen we onszelf ongetwijfeld expert noemen in de sector. Onze eigen medewerkers worden voortdurend bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwe evoluties. Zodat zij je telkens de beste combinatie van zonnepaneel, omvormer en dimensionering kunnen voorstellen.

Kwaliteit staat steeds centraal. Wij zijn geprivilegieerd en erkend installateur van de drie grootste verdelers van zonnepanelen en de twee grootste spelers in omvormers. Zo zijn wij elite partner en verdeler van SunPower zonnepanelen, premium installateur van SolarEdge omvormers en ambassadeur van SMA- omvormers. Al onze installaties genieten van maximale fabrieks- en installatiegarantie.

Onze klanten staan altijd centraal! Benieuwd naar de referenties van onze tevreden klanten? Klik dan hier

Ons team staat steeds voor je klaar voor elke inlichting. Dit zowel vóór, tijdens als na de installatie. We bieden 24/7 online monitoring van jouw energieproductie en een serviceniveau aangepast aan jouw energienoden. 

We volgen de laatste trends op de voet zodat we je op elk moment de beste oplossing kunnen bieden.

We zijn een levendige organisatie met gemotiveerde werknemers die zich 100% inzetten om onze ambities te realiseren. 

Onze communicatie verloopt steeds transparant zowel intern met onze medewerkers als extern met onze klanten, leveranciers en stakeholders. Om dat te kunnen realiseren, gebruiken we vernieuwende tools.

Bij Solar Protect respecteren we de verschillende functies en verantwoordelijkheden die we opnemen. Dit vloeit voort in een opbouwende samenwerking met al onze stakeholders.

Wij kiezen steeds de beste oplossing op basis van jouw behoeften en wensen.

Solar Protect Team

Bij Solar Protect is de stevige bedrijfscultuur het fundament van onze groeiende onderneming. Wij bieden ons team van ijverige medewerkers een goed georganiseerde omgeving waarbij ondersteuning gekoppeld wordt aan stimulerende appreciatie, verloning en opleidingen.

Onze medewerkers krijgen alle kansen om hun sterktes uit te spelen en hun zwaktes aan te scherpen, zodat ze zich ten volle kunnen ontplooien.

Bij Solar Protect respecteren we ieders competenties ongeacht geslacht, leeftijd, afkomst, handicap of seksuele oriëntatie.

Wil je graag deel uitmaken van onze groep ijverige medewerkers? Aarzel dan niet om spontaan te solliciteren!

Ons team Solar Protect

Waarom kiezen voor Solar Protect

  • Onmiskenbare expertise met zo’n 5000 werven per jaar
  • Hoogste tevredenheidsscores: een tevreden klant, daar gaan we voor
  • Nationaal actief met vestigingen ook bij jou in de buurt: Zwevegem, Gent, Mechelen, Genk, Doornik, Brussel en Luik
  • Kwalitatieve installaties met maximale fabrieks-en installatiegarantie
  • Officieel erkend door toonaangevende instanties
  • Interventie binnen de 72 uur bij een niet conforme werking van de installatie
Waarom kiezen voor Solar Protect

Zij zijn al tevreden

Geef jij ons ook vertrouwen?

tevreden klanten solar protect