SolarEdge omvormer

De SolarEdge omvormer is de DC-geoptimaliseerde omvormeroplossing van SolarEdge die energieopwekking maximaliseert op individueel paneelniveau. Dat terwijl de kosten van de opgewekte energie worden verlaagd. Door middel van deze innovatie technologie haal je het hoogste rendement uit jouw installatie.

SolarEdge omvormer

Solar Protect als betrouwbare partner

Solar Protect is een advance partner van SolarEdge. Dat betekent dat SolarEdge ons ziet als een betrouwbare installateur. 

We doen er dan ook alles aan om jou te voorzien van een duurzame en kwaliteitsvolle installatie!

logo solaredge 1587733612

Innovatieve technologie, wat houdt dat precies in?

We plaatsen na elk paneel een optimizer. Die optimizer zorgt ervoor dat het rendement van elk paneel maximaal is, want in een installatie is de opbrengst slechts zo groot als die van de zwakste schakel. Bekijk het als volgt: op een tandem fiets je in dezelfde versnelling, maar zo snel als de zwakste schakel. Optimaliseer je voor elke fietser de versnelling, zal de groep efficiënter functioneren.

Daarenboven zijn de SolarEdge omvormers voorbereid op een vlotte energietransitie. SolarEdge brengt batterijen op de markt die de gelijkstroom, opgewekt door zonnepanelen, opslaat. De batterij zit op de omvormer, die uitermate handig kan zijn wanneer er een overschot is aan opgewekte energie. Op die manier sla je de stroom op, zodat je die kan gebruiken wanneer het nodig is.

Tot slot wekt elk paneel los van elkaar energie op. Die gelijkstroom wordt in één keer omgezet door de omvormers. Je installatie is future proof en een rendabele investering voor minstens de komende 20 jaar!

Waarom kiezen voor een SolarEdge omvormer?

  • Slim en gemakkelijk te gebruiken
  • Ingebouwd monitoringsysteem op paneelniveau
  • Veilig en betrouwbaar door IP65-beveiliging
  • Vaste werkspanning voor DC/AC-conversie
  • Superieure efficiëntie van 97,6%
  • Eenvoudige installatie
  • Klein en licht
solaredge

Raadpleeg je SolarEdge omvormer waar en wanneer je wil

De SolarEdge omvormer is eenvoudig te plaatsen en heel gemakkelijk in gebruik. Er is geen hardware nodig om de data van de optimizers te verzenden naar de omvormer. De monitoring sensoren zijn ingebouwd in de Solar Edge Optimizers en omvormers. Alle informatie wordt dus door de gewone bekabeling overgemaakt.

Daardoor verlies je nooit de controle over het rendement en verbruik. Je kan het rendement raadplegen via de SolarEdge SetApp vanuit PC, IOS- of Androidsystemen.

SolarEdge omvormer op basis van jouw energienoden

Onze energie-experts kiezen de correcte SolarEdge omvormer op basis van jouw energienoden. 

Geen idee welke SolarEdge omvormer te kiezen?

Onze energie-experts helpen je.

tevreden klanten solar protect