Welkom

Zonnepanelen in 2018

De sector heeft, onder meer door het schrappen van de groenestroomcertificaten en de impuls van de fabrikanten, ervoor gezorgd dat een installatie van zonnepanelen op heden meer dan ooit een zekere en juiste investering is! Lees meer...

Dankzij het gebruik van unieke producten, moderne technologieën en echte vaklui bieden wij een duurzaam resultaat waardoor uw woning klaar is voor de toekomst. Bovendien helpt u moeder natuur dankzij uw kleinere ecologische voetafdruk.

Voordelen op een rij

Snelle terugverdientijd
Waardestijging van gebouw
Tot 30 j. volledige systeemgarantie
Tot 30 j. prestatiegarantie
Esthetische oplossing op maat
Advies bij aangifte netbeheerder
Ontzorging met 24/7 monitoring
Financieel stabiele groep

 

Geen verrassingen

Solar Protect maakt deel uit van de gezonde en stabiele Group Protect. Met meer dan 12 jaar ervaring in de bouwsector wordt intussen jaarlijks de optimalisatie van meer dan 5000 particuliere gebouwen in goede banen geleid. Lees meer...

Solar Protect is gespecialiseerd in de plaatsing van zonnepanelen en het verstandig omgaan met groene energie waarbij verrassingen uitgesloten zijn. De Group Protect is, ondermeer met Iso Protect en Aqua Protect onder de vleugels, intussen het meest toonaangevende bedrijf in de renovatiesector geworden.

Bij u in de buurt

Met technische filialen over gans het land - Moorsele, Gent, Mechelen, Genk, Gosselies en Eigenbrakel - komen wij graag bij u voor een voorstel op maat langs.

bellen

De zon werkt voor u

Elk jaar zijn er in België heel wat, kosteloze, zonuren beschikbaar.  Samen met onze unieke Europese materialen zijn deze goed om een normaal huishoudelijk verbruik op te vangen.

solar

Open kaart!

Solar Protect is in de sector het enige bedrijf dat ook na de opmaak van het klantendossier steeds open kaart speelt. Op ons exclusief klantenportaal volgt de klant, met een unieke code, het verloop van het uitvoeringsdossier. Lees meer...

Het op maat ontwikkeld portaal wordt met onze interne IT- omgeving gesynchroniseerd. Hierdoor heeft de klant steeds een accuraat zicht op het eigen dossier. Een klassieke internettoegang volstaat om het dossier te volgen.

solar

 

VRIJBLIJVEND PLAATSBEZOEK

KLIK HIER !