Oog voor jouw energieverbruik

Wanneer je zonnepanelen installeert, wil je ook weten hoe ze presteren. Daarom werken wij met een simpel en efficiënt systeem voor de monitoring van je zonnepanelen.

Met de energiemeter van SolarEdge ben je 24/7 op de hoogte van de elektriciteitsproductie van je zonnepanelen en het energieverbruik van je woning. Op die manier monitor je consumptiepatronen en verlaag je de elektriciteitsrekening.

monitoring_solar

Altijd op de hoogte met realtime monitoring van je zonnepanelen

Met de gratis SolarEdge energiemeter, analyseer je altijd en overal het rendement van je installatie. Zo gaat geen enkele afwijking in prestatie onder de radar. Daarenboven kan je rapporten creëren die je toelaten om overzicht te bewaren over de geproduceerde energie.

De monitoring van zonnepanelen ligt niet enkel in jouw handen. Je ontvangt regelmatig informatie over de prestaties van je installatie. Werkt één van de zonnepanelen niet meer naar behoren? Dan ontvang je in realtime een melding.

Bovendien kan je met de energiemeter de geëxporteerde zonne-energie begrenzen die naar het elektriciteitsnet gaat. Zo heb jij volledig de controle over wat er gebeurt met jouw energie.

De monitoring tool is beschikbaar voor smartphone, tablet en pc!

realtime_monitoring_solar

Wij monitoren jouw zonnepanelen

Wens je nog een stap verder te gaan bij de monitoring van je zonnepanelen? Dat kan met Solar Protect. Op basis van jouw noden, voorzien wij verschillende service niveaus. 

Ontdek onze service
realtime_monitoring_solar

Zullen wij jouw zonnepanelen monitoren?

Duizenden tevreden klanten gingen je al voor. 

Ja, graag
tevreden klanten solar protect