Oog voor jouw energieverbruik

Wanneer je zonnepanelen installeert, wil je ook weten hoe ze presteren. Daarom werken wij met een simpel en efficiënt systeem voor de monitoring van je zonnepanelen.

Dankzij de smart energie module van Solar Edge kan je het energieverbruik volgen van je woning. Op die manier monitor je consumptiepatronen en verlaag je de elektriciteitsrekening.

monitoring_solar

Altijd op de hoogte met realtime monitoring van je zonnepanelen

Met de smart energie module van Solar Edge, analyseer je altijd en overal het rendement van je installatie. Zo gaat geen enkele afwijking in prestatie onder de radar. Daarenboven kan je rapporten creëren die je toelaten om overzicht te bewaren over de geproduceerde energie.

De monitoring van zonnepanelen ligt niet enkel in jouw handen. Je ontvangt regelmatig informatie over de prestaties van je installatie. Werkt één van de zonnepanelen niet meer naar behoren? Dan ontvang je in realtime een melding.

Bovendien kan je met de smart energie module de geëxporteerde zonne-energie begrenzen die naar het elektriciteitsnet gaat. Zo heb jij volledig de controle over wat er gebeurt met jouw energie.

De monitoring tool is beschikbaar voor smartphone, tablet en pc!

Wij monitoren jouw zonnepanelen

Wens je nog een stap verder te gaan bij de monitoring van je zonnepanelen? Dat kan met Solar Protect. Op basis van jouw noden, voorzien wij verschillende service niveaus. 

realtime_monitoring_solar

Zullen wij jouw zonnepanelen monitoren?

Duizenden tevreden klanten gingen je al voor. 

tevreden klanten solar protect