Al vanaf het begin fan!

Anette Peters woont sinds 2011 in haar karaktervolle woning die dateert uit het jaar 1933 in Assebroek. Zelf is ze actief in de cultuursector.

Waarom heb je de beslissing genomen om zonnepanelen te installeren?
“In 1978 trouwde ik met mijn man en toen was het al zijn grote droom om zonnepanelen te plaatsen. Wij waren het tweede huis in groot Brugge dat zonnepanelen liet installeren. We installeerden die uit principe. Helaas overleed mijn man in 2004. Ik vond het vanzelfsprekend om na mijn verhuis terug zonnepanelen te plaatsen.”

Waarom stelde je vertrouwen in Solar Protect?
“Ik keek wat rond op het internet en kwam Solar Protect heel toevallig tegen.”

Hoe ging alles in zijn werk?
“De expert kwam langs om mijn woonsituatie te analyseren. Hij vertelde mij dat 8 zonnepanelen ruim voldoende waren omdat ik anders geen profijt had. Het plaatsen van de panelen verliep ook heel makkelijk.”

Hoe ervaar je de zonnepanelen na de installatie?
“Van de installatie zelf ben ik tevreden. Omdat de zonnepanelen op mijn laag dak liggen kan ik ze zelf afwassen. Mijn prioriteit is energie produceren op een ecologische manier. Natuurlijk is het mooi meegenomen dat je minder verbruikt.”

Zou je ons aanbevelen?
“Ja, zeker.”

Vanaf de vertegenwoordiging tot de plaatsing verliep alles vlot!

Waarom heb je de beslissing genomen om zonnepanelen te installeren?
“We dachten hiermee de hoge elektriciteitskosten wat te drukken. Ook in functie van de renovatie van onze tuin was het ideaal om zonnepanelen te plaatsen.”

Waarom stelde je vertrouwen in Solar Protect?
“We hebben ons links en rechts laten informeren maar Solar Protect was aangeschreven als een kwalitatieve dienst.”

Hoe ging alles in zijn werk?
“Eerst kwam er een vertegenwoordiger langs die op een zeer professionele manier alles heeft uitgelegd: wat betreft de werking, hoe alles eruit zag en welke resultaten er te verwachten waren. Daarna hebben we besloten om de werken zo snel mogelijk te starten.”

Hoe ervaar je de zonnepanelen na de installatie?
“Alles verliep heel vlot. Laat ons zeggen vanaf de vertegenwoordiging tot en met de effectieve plaatsing is alles vlot verlopen. Voordat de installateurs van de zonnepanelen aanwezig waren, was er al een elektricien om het voorbereidend werk te doen. Op een paar uur tijd waren de 21 panelen al geplaatst. Chapeau, heel goed gedaan.”

Zou je ons aanbevelen?
“We gaan zien wat de effectieve voordelen zijn op termijn maar hierover kan ik nu weinig over vertellen. Maar alleszins wat betreft de voorbereiding, plaatsing, de service, zijn we heel tevreden.”

Is er nog iets dat je wil toevoegen?
"Ik hoop dat heel veel mensen nog dezelfde beslissing nemen. We zijn nu stilletjes aan bijna aan het einde van het jaar maar volgend jaar en misschien het jaar nadien zullen er nog voordelen zijn van zonnepanelen. Je bespaart veel op termijn en het is daarbij zeer goed voor het klimaat. Daarom zeg ik gewoon doen."
 

Solar Protect - Zonnepanelen

Graag maken we van jou onze volgende tevreden klant.

Duizenden tevreden klanten uit West-Vlaanderen gingen je al voor.

tevreden klanten solar protect