Energie en centen besparen

Zonnepanelen met zonnebloemen

Ontvang een vaste prijs op maat voor zonnepanelen

zonnepanelen waardestijging Terugverdientijd van 7 à 8 jaar
25 jaar garantie op zonnepanelen Tot 30 jaar gegarandeerd resultaat
snelle terugverdientijd voor zonnepanelen Tot 6% rendement op uw spaargeld
 
  Beste prijs voor zonnepanelen

 

Met Zonnepanelen, energie en centen besparen in 2017

 campagnebeeld voor zonnepanelen
Uw erkend vakman voor zonnepanelen met filialen over gans het land ✅ Deel van stabiele Group Protect: optimalisatie +5000 woningen (2016) ✅ Duurzame materiaalkeuze in functie van huidige verbruik

Gratis offerte


Zonnepanelen zonder verrassingen achteraf

De sector in zonnepanelen heeft enkele turbulente jaren achter de rug. De groenestroomcertificaten en premies voor zonnepanelen zorgden voor een toestroom aan bedrijven. Vaak met een bedenkelijke reputatie. Het afschaffen van de overheidssteun voor zonnepanelen zorgde enerzijds dat heel wat bedrijven die het niet zo nauw namen met duurzaam ondernemen de boeken moesten neerleggen. De klanten waren hier uiteraard de dupe van want die hadden geen enkel aanspreekpunt meer voor klachten, dienst na verkoop, garanties… Anderzijds werd de zonnepanelen-sector een stuk meer matuur. De kwaliteit van de zonnepanelen en de omvormers gingen de hoogte in. Dit ging hand in hand een stijgend rendement. Zo werden zonnepanelen ook zonder de overheidssteun rendabel én interessant voor consumenten.  

Zonnepanelen, iets voor u?

Heeft u interesse in een vrijblijvend adviesgesprek voor zonnepanelen door Solar Protect? Dan komt een Solar Protect-adviseur uit uw buurt graag bij u langs voor een deskundige analyse van uw woning en een oplossing op maat van uw energiebehoeften.  

Solar Protect, iets voor u?

Solar Protect is een volwaardig onderdeel van Group Protect. Een stabiele, groeiende én financieel gezonde Groep in de bouwsector met al meer dan 13 jaar ervaring op de teller. Onze vakmensen verzorgen intussen jaarlijks de optimalisatie van meer dan 5000 gebouwen van particulieren. Onderdeel van Group Protect zijn Iso Protect (marktleider in België voor het na-isoleren van woningen) en Aqua Protect (marktleider in Vlaanderen voor vochtbestrijding in woningen). Solar Protect is specialist in het plaatsen van zonnepanelen en het bewust omgaan met groene energie. Als 1 van de meest toonaangevende bedrijven in de renovatiesector willen we een voortrekker zijn in het optimaliseren van uw woning. De hoogrendement zonnepanelen die wij aanbieden zijn steevast van Europese makelij en koppelen een hoge efficiëntie aan een vermogensgarantie van 30 jaar. Door onze manier van werken en de keuze voor duurzame zonnepanelen, zijn verrassingen achteraf uitgesloten.  

Open kaart

Solar Protect draagt transparantie hoog in het vaandel en communiceert open en duidelijk met zijn klanten. Zo zijn wij het enige bedrijf in de zonnepanelen – sector waar u uw persoonlijk klantendossier op de voet kunt volgen via een eigen ontwikkeld online platform.  

Gratis offerte