Word onafhankelijker van het net met onze thuisbatterijen

Met een samenspel van innovatieve zonnepanelentechnologie, slimme oplossingen (of smart solutions) en toonaangevende thuisaccu's kan je enerzijds je energiekosten aanzienlijk laten dalen en anderzijds je onafhankelijkheid van het energienet vergroten.

Met deze thuisbatterijen en slimme oplossingen investeer je in de toekomst.

sol batterij lg

Slim stroomverbruik met StorEdge

StorEdge slaat overtollige gelijkstroom, opgewekt door je zonnepanelen, meteen op in een batterij. Zo speel je geen rendement kwijt. Met StorEdge beheer je zowel de productie afkomstig uit zonne-energie als de opslagoplossingen. Zo heb je altijd energie achter de hand.

StorEdge Thuisbatterij - Solar Protect

Sla zonne-energie op met de SMA opslagoplossingen

Dankzij de SMA opslagoplossingen kan je het verbruik van je zelf opgewekte zonne-energie optimaliseren en zo je energiekosten drukken.

LG Chem thuisaccu: energiezuinig en één met je interieur

Geef je zonnepaneleninstallatie een upgrade met de energiezuinige LG Chem thuisbatterijen. Dankzij hun uitstekende kwaliteit zijn ze ideaal voor je residentiële installaties. De LG Chem accu's hebben een eigentijds design dat prima aansluit bij jouw woning. Investeer nu in een thuisbatterij en ga een zorgeloze toekomst tegemoet!

lg chem resu7h

De BYD thuisbatterij: uiterst betrouwbare opslagtechnologie

De BYD thuisbatterijen gebruiken de betrouwbaarste opslagtechnologie van het moment. Het Chinese bedrijf heeft door de jaren heen volop ingezet op onderzoek en ontwikkeling. De BYD batterijen garanderen een maximale veiligheid, levensduur en vermogen.

Wens je ook energie-onafhankelijkheid?

Dat kan met ons gamma aan thuisbatterijen.

Vrijblijvend voorstel aanvragen
tevreden klanten solar protect