SMA omvormer

SMA Solar Technology AG is een Duitse fabrikant van omvormers voor fotovoltaïsche systemen die bedoeld zijn voor het injecteren van stroom op het net, autonome systemen of back-upsystemen.

De SMA omvormer zorgt ervoor dat de directe stroom, gegenereerd door de zonnepanelen, in wisselstroom wordt omgezet. Die wisselstroom heb je nodig voor dagdagelijks energieverbruik.

SMA omvormer

Solar Protect als betrouwbare partner

Solar Protect is een advance partner  van SMA. Dat betekent dat de Duitse gigant ons ziet als een betrouwbare installateur. 

We doen er dan ook alles aan om jou te voorzien van een duurzame en kwaliteitsvolle installatie!

sma advance partner solar protect

Waarom kiezen voor een SMA omvormer?

  • Stille wandomvormer
  • Rendabel: efficiëntie van 97%
  • Kostenbesparingen door minder parallelle strings
  • Optimaal schaduwbeheer
  • Slimme en snelle montage, zonder gereedschap
  • Bluetooth-technologie voor een efficiënte monitoring

Raadpleeg je SMA omvormer waar en wanneer je wil

Bijna alle SMA omvormers zijn standaard uitgerust met Webconnect-technologie. Je verbindt de omvormer met de router in je woning, voor opvolging via de online portaalsite Sunny Portal. Je kan je overal ter wereld inloggen op de gratis gepersonaliseerde website. Bovendien kan je de installatiegegevens ook volgen via de Sunny Portal app voor iPhone en Android smartphones.

Wil je slimmer omgaan met energie in huis, dan is de Sunny Home Manager de meest geschikte datalogger om de gegevens door te sturen naar Sunny Portal. Voor grotere, commerciële installaties wordt er gewerkt met de Cluster Controller om de gegevens van de installatie te verzamelen en door te sturen naar het webportaal.

SMA omvormer op basis van jouw energienoden

Op basis van jouw energienoden, kiezen onze energie-experts de correcte SMA omvormer.

Sunny Boy SMA omvormer

De SMA omvormer is een klein lichtgewicht en is daarom eenvoudig te plaatsen. De Sunny Boy is erg gemakkelijk in gebruik. Bovendien weet je altijd wat je installatie produceert, nu en in de toekomst. Met de geïntegreerde TS4-R communicatie voor paneelmonitoring, heb je een zicht op de prestaties van elk zonnepaneel. Bij lichte schaduwvorming zorgt het schaduwbeheer SMA ShadeFix toch voor een maximale opbrengst. Alsook kan je door automatische monitoring, dankzij SMA Smart Connected¸ op continue controle van experts rekenen.

sma omvormer zonnepanelen Solar Protect

Sunny Tripower SMA omvormer

Ook deze SMA omvormer is een klein lichtgewicht en eenvoudig te plaatsen. De Sunny Boy is erg gemakkelijk in gebruik. Met de geïntegreerde TS4-R communicatie voor paneelmonitoring, weet je altijd wat je installatie produceert. Bij lichte schaduwvorming zorgt het schaduwbeheer SMA ShadeFix toch voor een maximale opbrengst. Alsook kan je door automatische monitoring, dankzij SMA Smart Connected op continue controle van experts rekenen.

sunny tripower SMA Solar Protect

Geen idee welke SMA omvormer te kiezen?

Onze energie-experts helpen je.

tevreden klanten solar protect